Πολιτική Επιστροφών

Περιληπτικά:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ – μόνο αλλαγές στο μέγεθος ή στο χρώμα ή σε περίπτωση αποστολής λάθος προϊόντος

Όλες οι αλλαγές αφορούν τις online αγορές.

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι αφόρετα, να μην έχουν πλυθεί και οι ετικέτες να μην έχουν καταστραφεί.

Όλες οι αλλαγές προϋποθέτουν τηλεφωνική επικοινωνία – καλέστε στο 6982998135.                                                                                                         

Τα μεταφορικά τέλη για την παραλαβή του νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη. Tο κόστος των αλλαγών είναι 5€. Παραλαμβάνετε το νέο προϊόν και παραδίδετε το παλιό στην υπηρεσία courier.                                                           

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ       

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην ταιριάζει κάθε ρούχο που αγοράζετε & γι' αυτό μερικές φορές χρειάζεται αλλαγή. Προσφέρουμε εύκολες αλλαγές, χωρίς ταλαιπωρία. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ONLINE ΑΓΟΡΕΣ. ΔΕ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.

Όλες οι αλλαγές θα πρέπει να γίνονται εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από εσάς.                                                                                                                                      Όλα τα στοιχεία θα πρέπει να επιστρέφονται σε εμάς στην αρχική τους κατάσταση, να μην είναι φορεμένα, να είναι άπλυτα, και χωρίς καπνό από τσιγάρο.Αγορές ειδών εκπτώσεων και προσφορών είναι τελικές και δεν μπορούν να αλλαχθούν.

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται με την αρχική τους ετικέτα. Ενδύματα χωρίς αρχικές ετικέτες ή που δεν συμμορφώνονται με την πολιτική επιστροφών μας θα απορρίπτονται.

Δεν πληρώνετε μεταφορικά τέλη για την επιστροφή του προϊόντος που πρόκειται να αντικατασταθεί. Τα μεταφορικά κόστη για τις επιστροφές αποτελούν ευθύνη της εταιρίας.Σε κατεστραμμένα προϊόντα πίστωση ισχύει μόνο για αγορές από το κατάστημα. Ζημιές σε ενδύματα πρέπει να αναφέρονται πριν φορεθούν. Οι ετικέτες θα πρέπει να μην αφαιρούνται.

Εάν θέλετε να αλλάξετε το ρούχο σας με ένα ίδιο σε διαφορετικό μέγεθος, θα πρέπει να στείλετε το αρχικό προϊόν πίσω σε μας. Μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, τότε θα εκδοθεί πιστωτικό υπόλοιπο για το επιστρεφόμενο προϊόν, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε ένα άλλο μέγεθος. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι το νέο προϊόν που θέλετε, θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο, όταν η επιστροφή σας φτάσει σε μας. Πρίν κάνετε την επιστροφή παρακαλώ καλέστε μας στο 6982998135.                                                                                             

Έχω λάβει λάθος προϊόν, τι μπορώ να κάνω;

Στόχος μας είναι να σας αποστείλουμε το σωστό προϊόν, όμως, είμαστε όλοι άνθρωποι και τα λάθη είναι αναπόφευκτα. Αν στείλουμε λανθασμένο προϊόν, απλά επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 6982998135 και θα το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατό.